Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Halitpaşaspor'dan Başkan Yaralı'ya Forma

 Takımın Teknik Direktörü Oktay Kurşun'un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Özbay, Halitpaşaspor'un da aralarında bulunduğu ilçedeki amatör spor kulüplerine ve spora verdiği destekten dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti. Saruhanlı’nın spor alanında her geçen yıl ciddi bir ilerleme kaydettiğini dile getiren Özbay, bu başarıda Başkan Yaralı’nın büyük emeğinin olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Yaralı ise ilçede Saruhanlı Belediyespor, Mütevellispor, Halitpaşaspor, Hacırahmanlıspor, Paşaköyspor, Yılmazspor ve İshakçelebi olmak üzere Manisa’da ki kümelerde aktif olarak mücadele eden 7 amatör spor kulübü bulunduğunu belirtti.

İlçedeki spor kulüplerine yeni sezonda da ulaşım, spor tesisi ve imkanlar ölçüsünde maddi destek sağladıklarını ifade eden Yaralı, “Biz sporu önemsiyoruz. Bunun için sporu ve sporcuyu destekliyor, spor tesisleri inşa ediyoruz. Bu yöndeki hizmetlerimiz ve desteğimiz devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel