Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Halime Hatun Kervansarayı İçin Düğmeye Basıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarihi ve kültürel değerleri Manisa’ya kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Gölmarmara ilçesinde harabe durumda bulunan Halime Hatun Kervansarayı’nın Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle, şehrin kültürel mirasına kazandırılması amaçlanıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Gölmarmara ilçesindeki Halime Hatun Kervansarayı’nın restore edilerek kente kazandırılması için proje hazırlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Tarihi Sosyal ve Kültürel Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü personeli ve Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Ahmet Cülen ile birlikte Halime Hatun Kervansarayı’nda incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce kervansarayın restorasyon projelerinin hazırlanarak koruma kuruluna iletildiği belirtilirken, Halime Hatun Kervansarayı’nın yenilenen yüzüyle Manisa’ya kazandırılması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel