Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Gördes- Salihli Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes-Salihli arasında kalan yolun 10 kilometrelik yolun ilk etabı olan 5 kilometresinde asfalt çalışmaları başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfalt programına alınan Gördes - Salihli arasındaki yolun temel çalışmasının tamamlanmasının ardından 5 kilometrelik asfalt çalışmasına başladı.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisa’nın tüm ilçelerinde 2015 yılından kalan ve 2016 yılında yapmayı öngördüğümüz asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kapsamda Gördes - Salihli yolu 2015 asfalt programında yer alan bir yoldu. Hava şartlarının düzelmesinin ardından önce temel çalışması yaptık. Ardından da yolun 10 kilometrelik bölümünün ilk 5 kilometresini yapmaya başladık” dedi.
KONFORLU VE GÜVENLİ YOL
Gençoğlu, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Gördes ve Salihli arasındaki yolu kullanan vatandaşlarımıza hem konforlu hem de güvenli bir yol sağlamış olacağız. 22 kilometrelik yolun tamamını asfaltlayacağız. Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel