Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Gökkaya Ve Gökçeköy’ün Altyapısı Yenilenecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerin içme suyu sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı, Ahmetli’nin Gökkaya ve Saruhanlı’nın Gökçeköy mahallelerinde eski altyapısının yenileneceği proje ihale aşamasına geldi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin eskimiş altyapılarını birer birer yeniliyor. Yıllar önce döşenmiş asbest borular, MASKİ’nin hamlesiyle çağdaş bir yapıya kavuşuyor. MASKİ, Ahmetli Gökkaya ve Saruhanlı Gökçeköy mahallelerinde yer alan ve uzun yıllar önce döşenmiş içme suyu şebeke ve terfi hattını yeniliyor. Projeler Dairesi Başkanlığı ve İller Bankası yetkilileri ile tamamlanan proje ihale aşamasına geldi.
İÇME SUYU DEPOLARI DA YENİLENECEK
Proje aynı zamanda içme suyu depolarının yenilenmesini de kapsıyor. Mahallelerde yapılacak çalışmalarla birlikte vatandaşlara daha sağlıklı su temin etmek adına içme suyu depoları da yenilenecek. Saniyede 26 litre su basan depo daha sağlıklı bir yapıya kavuşacak.
ESKİMİŞ ALTYAPILARI YENİLİYORUZ
MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, mahallelerde bulunan eskimiş altyapıları tespit edip, yenileme çalışmaları için projelerini hazırladıklarını belirtti. Kaynak, “Yıllar önce yapılan içme suyu şebeke ve terfi hatlarını yenileyerek modern bir yapıya kavuşturmak için Daire olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. İçme suyu depolarını da yenileyeceğiz. Çalışmalar için projelerimizi hazırladık ve ihale aşamasına geldik. Mahallelerimizi daha sağlıklı ve kaliteli bir yapıya kavuşturmak için ilerleyen dönemlerde de çalışmalarımız durmadan devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel