Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Gıda Bankası’ndan 186 Vatandaşa Destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın tüm ilçelerinde hizmete giren Gıda Bankası, Gölmarmara’da 186 ihtiyaç sahibi vatandaşa destek oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan Gıda Bankası, Gölmarmara’da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün seçim öncesi tüm ilçelere açma sözünü verdiği Gıda Bankaları, Ocak 2016 itibariyle hizmet vermeye başladı. Gölmarmara’da da hayata geçen Gıda Bankası hizmetinden Haziran ayı itibariyle 186 ihtiyaç sahibinin yararlandığı belirtildi. Seçim öncesi tüm ilçelere Gıda Bankası kazandıracaklarının sözünü verdiklerini belirten Başkan Ergün, yılbaşında açılan Gıda Bankası ile Gölmarmara’da gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıklarını söyledi. Gıda bankalarında gizlilik ve ihtiyaç sahibi vatandaşı rencide etmeme konularını kendilerine ilke edindiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, ihtiyaç sahibi vatandaşın alışverişini yaptıktan sonra kullandığı torbalarda da herhangi bir amblem ya da yazıya yer vermediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel