Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi salihli Manisa Büyükşehir Belediyesi Emekliye 241 lira zam

Genel Sekreter Memiş’ten Başkan Kayda’ya Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de gerçekleştirilen yatırımları incelemek üzere ilçeye gelen Genel Sekreter Halil Memiş, beraberindeki heyetle birlikte Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Ziyarete, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş, Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu Türkeli, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Hakan Açabay, Fen İşleri Dairesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir ve Salihli Belediye Meclis Üyeleri Cevdet Zurnacı ve Osman Vural ile MASKİ Salihli Birim Müdürü Nilhan Kılıç katıldı. Ziyarette, Genel Sekreter Memiş, Salihli’nin projeleri hakkında Başkan Kayda ile görüş alışverişinde bulundu. Genel Sekreter Memiş, “Manisa’nın en büyük ilçelerinden biri olan Salihli’yi, belediye başkanımız Zeki Kayda ile birlikte değiştiriyoruz. Spor salonu ve olimpik yüzme havuzu ile başlayan hizmet yağmuru, modern pazaryeri ve yeraltı otoparkı, köprülü kavşak ve diğer yatırımlarla devam edecek.” dedi.
“BÜYÜK PROJELER KAZANDIRIYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Büyükşehir ve Salihli Belediyesi işbirliğinde yürütülen çalışmalarla Salihli’ye büyük projeler kazandırıyoruz. Spor Salonu ve olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Büyükşehir ve Salihli Belediyesi’nin güçlerini birleştirerek dev yatırımlara imza atıyoruz. Bütün hizmetlerimizde bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel