Öne Çıkanlar Kula Devlet Hastanesi izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem enflasyon açıklaması

Eroğlu Barajında Sona Gelindi
Yakalaşık 3 yıl önce Manisa’nın Kula ilçesinde inşaatına başlanan Eroğlu Barajı inşaatı tamamlandı ve baraj su tutmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde Eroğlu Mahallemizi ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, barajda incelemelerde bulundu. Bin 100 dekar alanı sulayacak ve yıllık yaklaşık 1 Milyon lira gelir artışı sağlanacak. Baraj hakkında açıklamalarda bulunan Palabıyık, "Yıllardır hayali kurulan yatırımlar AK Parti ile birer birer gerçek oluyor. Eroğlu barajı 1960’larda projelendirilmiş ve öyle kalmış AK Parti iktidarıyla birlikte bu projeler hayat bulmaya başladı. Bizim bir hayalimiz var. Kulanın dört bir yanını göletlerle çevirip Kula’yı göller ve güller diyarı yapmak istiyoruz. İnsanlarımız doğduğu yerde doysun istiyoruz. Bunun içinde bu gölet ve baraj projelerini çok önemsiyoruz. Bu yıl Konurca Göleti inşaatına başlamıştık. Geçtiğimiz günlerde Emre Göletinin ihalesi yapıldı. İnşallah kısa sürede onun inşaatına da başlanacak ve hemen arkasından yeni gölet projesiyle devam edeceğiz. Bu projelerin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel