Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Eğitimlerini tamamlayan 2 köpek jandarmaya sahiplendirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Can Dostum’ ve ‘Can Yoldaşım’ projelerinde, Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitimlerini tamamlayan iki köpek daha sahiplendirildi. Manisa İl Jandarma Komutanlığının talebi üzerine, alan koruma eğitimlerini tamamlayan 2 adet Alman çoban köpeği, Manisa Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Bölüm Komutanlığına teslim edildi.

Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve sahiplendirilmesi noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvan sahiplendirmeyi teşvik etmek amacıyla başlattığı ‘Can Dostum’ ve ‘Can Yoldaşım’ projeleri ile çok sayıda köpeğin yeni yuvasına kavuşmasını sağladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitimlerini tamamlayan 2 adet Alman çoban köpeği de, Manisa İl Jandarma Komutanlığının talebiyle Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Bölüm Komutanlığına sahiplendirildi. Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru, Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Bölüm Komutanlığını ziyaret ederek, köpekleri teslim etti. Doğru, Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde arama-kurtarma köpeği, yangın tespit köpeği, Trüf mantarı köpeği ve terapi köpeğinin yanı sıra alan koruma köpeği de yetiştirdiklerini belirterek, insanlık yararına köpek eğitimlerinin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel