Öne Çıkanlar Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtar zatürreye yenik düştü Yunusemre Kadınları Akhisar Arena

Eğitim Şartları İyileştirilecek

 Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, birleştirilmiş sınıf eğitiminin verildiği Seyitali Mahallesindeki Şehit Er Mehmet Sarı İlköğretim Okulunu ziyaret ederek mevcut durum ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı. Sınıfta incelemelerde bulunan ve öğrencilerin genel durumuyla ilgili bilgi alan Sümen, eğitim ve öğretimin çok önemli olduğunu, geleceğimiz olan çocukların iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "Bugün Seyitali Mahallemize gelerek birleştirilmiş sınıfımızın öğrencileriyle bir araya geldik. Eğitim kalitesini daha da üst seviyelere çıkarmak için gece gündüz fedakarca çalışmalara deva edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel