Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler akhisar 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Durasıllı’da Ramazan Sevinci
Salihli Belediyesi tarafından geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, Durasıllı Mahallesinde iftar yemeği programı düzenlendi.
Ramazan ayının bütün geleneklerini ilçe merkezi ile mahallelerde yaşatan Salihli Belediyesi’nin Durasıllı Mahallesinde düzenlediği iftar yemeği programına, Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, meclis üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.
Yüzyıllık Ramazan geleneklerinin yeniden canlandırıldığı etkinliklerde, tasavvuf müziğinden ilahilere, geleneksel gösteri sanatlarından, sohbetlere kadar Ramazan’ın bütün güzellikleri, Durasıllı Mahallesinde vatandaşlarla buluşturuldu. Durasıllı Mahallesinde gerçekleştirilen programda, mahalle sakinlerine Tasavvuf Müziği, İlahiler, sohbetler, semazen, Hacivat-Karagöz, gölge oyunu ve sihirbaz gösterileri sunuldu. İftar sonrasında gerçekleştirilen ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sihirbaz gösterileri ile yarışmalar çok beğenildi. Yarışmaya katılan tüm çocuklara, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda adına çeşitli hediyeler dağıtıldı. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında programı izleyen tüm konuklara, Salihli Belediyesi tarafından Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ücretsiz ikram edilirken çocuklar da palyaçolar eşliğinde keyifli zaman geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel