Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

DURAK YENİLEME İŞİNE KIRKAĞAÇTA DEVAM..
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta bulunan otobüs duraklarını yenilemeye başladı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca yenilenen duraklar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Manisalıların toplu ulaşımda daha rahat ve konforlu ulaşım sağlaması için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta bulunan otobüs duraklarının da yenilemesini gerçekleştiriyor. Eskiyen ve kullanılamaz duruma gelen 15 otobüs durağı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı. Eski durakların yerine vatandaşları yazın sıcaktan, kışın ise yağışlardan koruyacak yeni duraklar monte ediyor. Yeni durakların ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, ihtiyaç duyulan tüm bölgelere yeni durakların konuşlandırıldığını söyledi.

‘HEM OTOBÜSLER HEM DE DURAKLAR YENİLENDİ’
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşıma yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Hem otobüslerimiz yenilendi hem de duraklarımız yenilendi. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel