Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Dünya Cimnastik Şampiyonasına Manisa Damgası
Türk Milli Takımı’nda yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesporlu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, Güney Kore’de düzenlenen 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda, 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanırken, aynı kategoride gümüş madalya kazanan trio milli takımı, gurur kaynağı oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor adına milli takımda görev alan başarılı sporcular, Manisa’da büyük coşkuyla karşılandı.
14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası, Güney Kore’nin Seul şehrinde gerçekleştirildi. Düzenlenen şampiyonada milli takım adına görev alan sporcular önemli başarılara imza attı. 15-17 yaş kategorisinde başarılı sporcu, Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazanarak turnuvada İstiklal Marşını tüm dünyaya dinlettirdi. Aynı kategoride Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin’den oluşan trio milli takımı ise turnuvada gümüş madalya kazandı. Şampiyonada milli takım kafilesi Adnan Menderes Havalimanı’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Elmalı, antrenör Gürkan Er ve Yasin Talay tarafından coşkuyla karşılandı. Antrenör Emire Özkan ve başarılı sporcular memleketleri Manisa’ya geldiğinde ise coşku bir kat daha arttı. Cumhuriyet Meydanı’nda sporcuları aileleri ve yakınları “Şampiyon” sloganları ile karşıladı. Mutluluklarını aileleriyle paylaşan şampiyon sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi.
Düzenlenen şampiyonada kazanılan başarıların kendilerini onurlandırdıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, “Gerçekleştirilen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Milli Takım’da sporcularımızın yer alması bizler için ayrı bir mutluluk. Bunun üzerine bir de sporcumuzun altın madalya kazanması ve aynı kategoride trioda da gümüş madalya kazanması gerçekten çok büyük bir başarı. Gösterdikleri performansla bizleri onurlandıran değerli sporcularımızı ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha birçok şampiyonada sporcularımız Milli Marşımızı tüm dünyaya dinleterek, büyük başarılara imza atacak” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel