Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Dolu, don ve şimdi de Afrika sıcakları üzümcüyü vurdu
Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Afrika çöl sıcaklarının özellikle Ege Bölgesi’nde etkilisini göstermesi, üzüm bağlarında olgunlaşmaya başlayan üzüm salkımlarını adeta kavurduğunu belirtti.
Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ülgen, üzüm üreticilerinin sıcaklıklar nedeniyle uğradığı zararla ilgili yaptığı açıklamada, "Dolu, don, şiddetli yağmur, sel baskınları doğal afet kapsamında olmasına rağmen, aşırı sıcaklarında tarım alanlarına zarar vermektedir. Bu nedenle Ziraat Odası olarak aşırı sıcakların da TARSİM kapsamına alınmasına istiyoruz. Sarıgöl’de Afrika sıcaklarından etkilendi. Olgunlaşmakta olan üzüm salkımları aşırı sıcaklarda kavruldu. Sarıgöl’de üzüm bağlarındaki sıcak zararı yüzde 15 dolaylarında" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel