Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Demirci’ye Nefes Aldıracak Proje
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yeşildere mahallesindeki içme suyu hattını yeniden kuruyor.
MASKİ, ilçenin ekonomik ömrünü tamamlayan yaklaşık 35 bin metrelik içme suyu şebeke hattını tamamen yeniliyor. MASKİ, Demirci’ye bağlı 6 mahallenin içme suyu şebekesini yeniden kuruyor. Çalışmalar tamamlandığında Demirci’nin 34 bin 819 metrelik içme suyu şebeke hattı komple yenilenmiş olacak. MASKİ ekipleri Demirci mesaisine, Yeşildere mahallesindeki 5 bin 830 metrelik içme suyu isale hattı çalışmasıyla başladı. MASKİ bu çalışmanın yanı sıra, mahallenin 25 yıldır kullanılan ve sık sık arızalara neden olan 10 bin 650 metrelik içme suyu şebeke hattında da yenileme yapacak. Muhtardan mahalleli adına teşekkür Yeşildere Mahalle Muhtarı Yüksel Topuz, MASKİ’nin bölgede gerçekleştirdiği çalışmalardan duyulan memnuniyeti ifade ederek, “25 yıldır çözülemeyen su ve kanalizasyon sorunumuzu çözüme ulaştıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Demirci Koordinatörümüz Kazım Aysan’a ve bütün MASKİ çalışanlarına Yeşildere mahallesi adına teşekkür ederim. Allah razı olsun” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ilçede gerçekleştirilecek olan çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi: “95 Mahalle Projemiz kapsamında Demirci ilçemizdeki çalışmalarımız başlamış bulunmakta. Şuan Yeşildere mahallemizdeki isale hattı yapımının bin 600 metrelik kısmı İçme Suları Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerimizce tamamladı. Bu hattın bitmesinin ardından Demirci ilçemize bağlı 6 mahallede kanalizasyon ana hattı döşeme çalışmalarımıza başlanacak. Amacımız, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla yıllardır alt yapı sorunlarıyla boğuşan mahallelerimize kaliteli hizmet götürerek, bir nebze olsun nefes aldırmak”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel