Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Daire Başkanları Alaşehirli Muhtarlarla Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Daire Başkanları Alaşehir’de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Serpil Çakır ve Muhtarlık İşleri Daire Başkan Vekili Cem Özleyen, Alaşehir’deki mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve Hal Şube Müdürü Ferda Türker de hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ile önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaların anlatıldığı toplantıda konuşan Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Serpil Çakır, yeni yasaya göre Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca oluşturulan hal kayıt sistemine bildirim yapmayan mal sahiplerinin tamamen elektronik ortamda takip edilerek kayıt altına alındığını söyledi. Çakır, ayrıca 5957 sayılı hal kanunu ile ilgili bilgiler verdi.
Muhtarlık İşleri Daire Başkan vekili Cem Özleyen de Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan köylerin son dönemde aldığı hizmetleri anlattı. Özleyen, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı olarak amaçlarının muhtarların talep ve şikayetlerini ilgili daire başkanlıklarına iletip sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması olduğunu söyledi.
KIRSALA DESTEK SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi’nin Kırsal bölgelerde hayata geçirdiği yatırımların üreticinin yüzünü güldürdüğünü dile getiren Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı da 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da çiftçiye önemli desteklerin verilmeye devam edileceğini vurguladı. Toplantının sonunda Büyükşehir Belediyesi’nde görevli daire başkanları Okkalı ve Çakır mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel