Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Çöllü, Kırkağaç’ın Mahallelerinde İncelemelerde Bulundu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Cem Çöllü, ilçe ziyaretlerine Kırkağaç ile devam etti. Gelenbe, Fırdanlar, Kuyucak Mahallelerini ziyaret eden Çöllü, mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde incelerken, muhtarların taleplerini de dinleme fırsatı buldu.
İlçe ziyaretlerini Kırkağaç ile sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Cem Çöllü, 3 mahalleyi ziyaret etti. Çöllü’ye ziyaretlerinde Kırkağaç MASKİ Sorumlusu ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Personeli Cem Özleyen eşlik etti. Çöllü ve beraberindekiler ilk ziyaretini Fırdanlar Mahallesine yaptı. Mahallede yapımı devam eden kanalizasyon ve içme suyu hatlarını inceleyen Çöllü, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca mahalle muhtarlarıyla buluşarak mahalle sakinlerinin taleplerini dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçemiz gelişmeye ve değişmeye devam edecek.” dedi.
Çöllü ve beraberindekiler Gelenbe ve Kuyucak Mahallelerinde yapılan alt yapı, kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarını da inceleyerek, muhtarların taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel