Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

CHP Şehzadeler Teşkilatından Basına İftar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına Sultan Kafe’de iftar verildi. İftara partililer de yoğun ilgi gösterdi.

CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından Sultan Kafe’de Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına iftar verildi. İftara CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı da büyük ilgi gösterdi. İftarda siyasetten uzak bir konuşma yapan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, “Yıllardır bizlere her zaman objektif bir yaklaşımla, pozitif bir yaklaşımla bizlerin sesi olan, yaptıklarımızı onlar sayesinde kamuoyuyla paylaştığımız yani bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri olan basın mensuplarıyla iftarda bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

CHP’nin her zaman halkın değerlerine saygılı, halkın değerlerini baş tacı eden bir parti olduğunu vurgulayan Balaban, “Bugün burada siyaset yapmıyoruz. Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlı günler getirmesini diliyorum. İnsanların birbirini öldürmediği, insanların din, dil, ırk, mezhep, renk, sınıf ayrımı olmadan kardeşçe yaşadığı bir dünya temenni ediyorum. Bu konuda bizlere büyük iş düşüyor. Müslümanlıkta en güzel felsefelerden biri de 3 kelimeyle özetlenir. Elini, diline, beline sahip ol. Biz bu anlayışımızla da Müslümanlığımızı en güzel şekilde yaşamak istiyoruz. Ulu önder Atatürk’ün Ortadoğu’daki geri kalmış, Ortaçağ karanlığından kurtaran büyük devrimleri ve özellikle laiklik ilkesi sayesinde farklı ve çok güzel bir Müslümanlığı burada yaşıyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel