Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

ÇERÇİ SPOR'A ÖNEM VERİYOR..
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özellikle bayanları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla ilçenin çeşitli noktalarına spor ekipmanları kuruyor. 10 yeni spor ekipman grubunu ilçenin çeşitli noktalarına kuran Yunusemre Belediyesi, bu sayıyı arttırmayı hedefliyor.
Çağın hastalığı obeziteyle mücadele kapsamında gençleri spora teşvik eden Yunusemre Belediyesi, hanımları da unutmuyor. Eskiyen spor ekipmanlarını yenileyen belediye, bir yandan da yeni spor alanları oluşturuyor. Düzenli sporun birçok hastalığı önlediğini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 10 takım 6’lı spor ekipmanını kentin muhtelif noktalarına kurduklarını söyledi.

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Günümüzün en büyük sıkıntısı monoton hayat… Bu da beraberinde obezite, diyabet ve kalp hastalıklarını getiriyor. Biz de Yunusemre Belediyesi bir yandan spor kulübümüzde gençlerimizi spora yönlendirirken; bir yandan da mahallelerimize spor ekipmanları kuruyor, kullanım ömrünü tamamlayanları yeniliyoruz. Özellikle ev hanımlarımızın bu konuda bizlerden yoğun talebi var. Biz de onların bu isteğine duyarsız kalmıyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel