Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

ÇAY İÇEN DOKTORUN BAŞINA CAM DÜŞTÜ!

 Olay, dün gece saatlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manisa’da özel bir hastanede görev yapan nöbetçi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Uzar, çay içmek için acil servis önündeki banka oturdu. Dr. Uzar arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada şiddetli rüzgar nedeniyle hemen arkasında bulunan binanın pencere camı yerinden çıkarak Dr. Uzar’ın başına düştü. Kanlar içinde yere yığılan doktor hemen görev yaptığı özel hastanenin acil servisine kaldırıldı. Burada hemen ameliyata alınan Dr. Uzar 2 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Beyninde ve kafa tasında bir hasarın oluşmadığı öğrenilen Dr. Uzar’ın yüzünde derin kesikler olduğu belirtildi. Dr. Uzar’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmetaykac 7 yıl önce

kacıncı sınıf memleket kardesım burası

Avatar
aycanmns 7 yıl önce

böyle sorumsuzluklar cezalandırılmalı

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel