Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

CAMİLERİN IŞILTILARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesi Hazreti Ömer Camisinin aydınlatmasını gerçekleştirdi. LED aydınlatmalarla Ramazan ayında cami ışıl ışıl olurken, bölge halkı ve cami cemaati de gerçekleştirilen hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği ve vatandaşlarca büyük beğeni toplayan cami aydınlatmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesi Hazreti Ömer Camisinin aydınlatması yapıldı. İbadethanelerin önemini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisalı hemşerilerimizin büyük beğenisini toplayan cami aydınlatmalarımıza mübarek Ramazan ayında da hızla devam ediyoruz. Camilerimizi led aydınlatmalarla donatarak ışıl ışıl olmasını sağlıyoruz. Bu anlamda da hiçbir ayrım yapmadan il genelinde cami aydınlatmalarına devam ederek camilerimizin görkemini ortaya çıkarmak istiyoruz” dedi.
Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Hazreti Ömer Camisi de bulunduğu bölgeye farklı bir güzellik kattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel