Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Çakmak, Gönüllere Hitap Etti
Her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı, ünlü sanatçı Orhan Çakmak’ı ağırladı. Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği Ramazan Geceleri programları çerçevesinde sahne alan Çakmak seslendirdiği ilahi, Türk Sanat ve Türk Halk Müzikleri ile meydanı dolduran vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları kapsamında geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanında sahne alan ünlü sanatçı Orhan Çakmak, seslendirdiği ilahi ve şarkılarla meydanda bulunan vatandaşların büyük beğenisini topladı. Teravih namazının hemen ardından düzenlenen Konsere Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Kavas, Mehmet Emin Çipiloğlu, bir dizi konser vermek üzere Manisa’ ya gelen ünlü Boşnak sanatçı Armin Muzaferija ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehzadeler Belediyesi olarak Ramazan Geceleri programlarını hazırlarken halkın taleplerini önemsediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, “Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günde Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, bu şehri halkımız ile birlikte yöneteceğiz demişti. İki yıldır hep sizinle iç içeyiz, sizinle birlikteyiz. Sizler ne istiyorsanız biz onları yapıyoruz. Yollarda, parklarda, okullarda ve mahallelerimizde sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmıyoruz. Ramazan Geceleri programlarımızda da geçen yıl yaptığımız programlarımızdan memnun olduğunuzu gördük ve bu yıl da aynı güzelliklerin devam etmesini istediğimiz için sizlere uygun programlar hazırladık. Geçen yıl bir birinden güzel şarkı ve ilahileri seslendiren Orhan Çakmak kardeşimizde yine siz istediğiniz için bu yıl bizlerle birlikte. Kendisi gerçekten de hem sanatı hem sesiyle ispat etmiş ve kendisini topluma kabul ettirmiş bir kardeşimizdir. Sadece sanatını paraya dönüştürerek değil, aynı zamanda dik duruşu ile mazlum insanların yanında duruşu ve zalimlere karşı çıkışı ile de göstermiştir. Bu davranışları nedeni ile de zaten Bosna Hersek’ ten Devlet Şeref Madalyası almaya hak kazanmış bir kardeşimizdir. Bu nedenle kendisini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Programın sonunda Başkan Yardımcısı Önal sanatçı Çakmak’a çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel