Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Büyükşehir’den Tarihi Kaval Çeşme’ye Restorasyon
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Anıtlar Kurulu’nun onayıyla Yunusemre ilçesinde yer alan tarihi Kaval Çeşmesi’nde restorasyon çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarihi gün yüzüne çıkarmak amacıyla, Yunusemre ilçesi Mutlu Mahallesi’nde bulunan Kaval Çeşmesi’nde restorasyon çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının anıtlar kurulu onayından sonra hızlı bir şekilde yapıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eskiyen ya da işlevselliğini yitirmek üzere olan Kaval Çeşmesi’nde kapsamlı bir restorasyon çalışması gerçekleştirdik. Geçmişle gelecek arasında köprü kuruyoruz. Kaval Çeşmesi yeni görünümüyle halkımızın hizmetindedir. Büyükşehir Belediyesi olarak kent tarihini gün yüzüne çıkarmak için gerçekleştirilen bu çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel