Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Büyükşehir Ulaşım Kalitesini Artırıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Yeşilyurt ve Kemaliye güzergahındaki yaklaşık 26 kilometrelik yolda asfalt çalışmasına başladı. Aynı zamanda Salihli ve Alaşehir ilçesini de birbirine bağlayan yolda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşım kalitesi artacak.
Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar yaşanan Alaşehir ilçesi Yeşilyurt ve Kemaliye güzergahında Manisa Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmasına başladı. Yaklaşık 26 kilometrelik yolda yapılacak olan asfalt çalışması hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ”2015 yılı asfalt programımız dahilinde Alaşehir ilçemizde de Yeşilyurt-Kemaliye hattında asfalt çalışmasına başladık. 26 kilometrelik bu yolumuz Salihli’ye kadar bağlanmakta. Salihlili ve Alaşehirli vatandaşlarımız bu yolu eskiden yoğun olarak kullanmaktaydı. Ancak yıllardır bu yolda bakım ve onarım olmaması nedeniyle yol kullanılmaz hale gelmiş. Salihli tarafından asfalt çalışmamızın yaklaşık 9 kilometrelik kısmını tamamlamıştık. İsmetiye-Kemaliye bölümü de tamamlanmak üzere. Önümüzdeki günlerde burada asfalt çalışmamız da tamamlanacak. Ardından yol çizgi çalışmalarımız yapılacak. Vatandaşlarımız güle güle kullansın.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel