Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Büyükşehir Meclisi’nde Teröre Lanet
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı lanetlendi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesi İstanbul Vezneciler durağında meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Üç ayların en değerlisi mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanı içerisindeyiz. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin diyor, tüm burada bulunan dostlarımın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ne yazık ki, böylesi mübarek günlerde bile barış ve huzurdan söz edemez hale geldik. Gözü dönmüş terör örgütü Güneydoğu’da polis ve askerlerimize alçakça saldırıda bulunurken, bugün de İstanbul’un Vezneciler durağından gelen haberle belimiz büküldü. Çevik kuvvet polisinin geçişi esnasında gerçekleşen alçakça saldırı sonucu 7’si polis, 12 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35’in üzerinde vatandaşımız da yaralanmıştır. İçimizi burkan, hepimizi derinden etkileyen bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Artık yeter demekten ve başsağlığı dilemekten yorulduk. Milletimizin sabrıyla oynayan bu hain saldırıları nefretle kınıyorum. Devletimizin bu hainlere gereken cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur. Bu duygularla İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.
SİYASİ PARTİLERDEN ORTAK DEKLARASYON
Meclis’te grubu bulunan partiler de yayınladıkları ortak deklarasyonla hain saldırıyı kınadı. Grup Başkan Vekilleri imzasıyla yayımlanan bildiride şunlara yer verildi: “Ülkemiz bugün vahim bir terör saldırısıyla daha karşı karşıya kalmıştır. İstanbul Vezneciler durağında meydana gelen ve 7’si polis 12 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, resmi rakamlara göre 35 vatandaşımızın yaralandığı hain saldırı, hepimizi derinden etkilemiştir. Bizler Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partiler olarak, birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Manisa’mız, Türkiye’nin her bölgesinden göç alan bir ilimizdir. Bu şehirde yaşayan Manisalıların birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamalarını bozmaya, bu tür hain saldırıların gücünün yetmeyeceğinin de bilinmesini isteriz. Şehrimizin mozaiğini oluşturan Manisalı hemşerilerimiz, bu elim terör olayı karşısında tek vücut olacaktır. Terör ve şiddet, hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu oyunu bozacak güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyor; İstanbul’daki hain saldırıda ve bundan önceki hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yüce Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabır diliyoruz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel