Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Büyükşehir İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Turgutlu Hal esnafını ziyaret ederek, ihtiyaç tespiti yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek vermekle kalmıyor, her fırsatta onların yanına giderek, taleplerini dinliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Turgutlu Halini ziyaret etti. 34 hal esnafıyla görüşen Serpil Çakır, 5957 sayılı kanun hakkında bilgiler verdi. Hal esnafını tek tek ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit eden Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisa genelindeki Hallere giderek esnafla sohbet ediyoruz. Onların varsa taleplerini not alıyor, çözüm üretiyoruz. Bu kapsamda da Turgutlu’daki 34 Hal esnafıyla birebir görüştük. Onlara 5957 sayılı kanunun hakkında bilgiler de verdik” diye konuştu.
Çakır’ın ziyareti esnasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerini ileten toptancılar, İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerdeki hallerde de işler yaptıklarını ancak Manisa’daki gibi düzen ve ilgi görmediklerini söylediler. Hal esnafı ise kendilerini sık sık ziyaret ederek sorunlarına çözüm üreten Çakır’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel