Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Bir Mahallenin Su Sorunu Daha Çözülüyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes Efendili Mahallesinin yetersiz su problemini gerçekleştirdiği sondaj çalışmasıyla çözüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Efendili Mahallesinde sondaj çalışması yapıyor. Mahalleye yetersiz gelen içme suyu sorununu çözmek için MASKİ ekipleri, mahalleye 150 metre derinliğinde sondaj kuyusu açtı. Delgisi tamamlanan çalışmanın, borulama işlemleri devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından çıkan sudan numune alınarak, içilebilir nitelikte olup olmadığı test edilecek.

“BÜYÜKŞEHİRİN GAYRETLERİYLE SORUNUMUZ ÇÖZÜLÜYOR”
Mahallede gerçekleştirilen sondaj çalışmasıyla ilgili memnuniyetlerini dile getiren Efendili Mahalle Muhtarı Yılmaz Yüksel, “Mahallemiz yaz döneminde su sıkıntısı çekiyordu. Suyumuz ihtiyacımıza yetersiz geliyordu. Büyükşehir Belediyemizin gayretleriyle bu sorunumuz gideriliyor. İnşallah suyumuz da içilebilir çıkar. Çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel