Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Belediye ekipleri depremzedeler için evleri temizledi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan iki depremdeki depremzedeler için Manisa’nın Salihli ilçesinde tahsis edilen evler belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli iki deprem nedeniyle depremden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için hayırseverler tarafından evler tahsis edildi. Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de depremzedelere tahsis edilen evleri baştan aşağı temizleyerek deprem bölgesinden gelecek misafirler için hazırladı. Tüm Türkiye’yi derinden üzen depremler nedeniyle zor günler yaşandığını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli olarak deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için hep birlikte seferber olduk. Deprem bölgesinde yaraları sarmak için hepimiz tek yürek olduk. Depremzedeler için hayırsever vatandaşlarımızın tahsis ettiği evleri Belediye ekiplerimiz temizleyerek onlar için hazırladı. Bu zorlu süreçte yardım eden tüm gönüllü hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel