Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Başkan Kayda’dan Öğrencilere Yaz Tatili Mesajı
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yayınladığı mesajında, ilçe genelinde karne heyecanı yaşayan 27 bin 195 öğrenciye iyi tatil geçirmelerini diledi.
Salihli’de 27 bin 195 öğrencinin karne alarak 2015-2016 eğitim ve öğretim yılını tamamladığını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Uzun bir eğitim dönemini başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için fedakarca çalışan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.
Eğitimin ilk önce ailede başladığını işaret eden Başkan Kayda, "Çocuklarımızın ve öğrencilerimizin okul öncesi süreçle beraber iyi bir eğitim almalarına ve onların her alanda kişisel, sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerine destek olmalıyız. Salihli Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilini en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Sizler için yaz spor okulları ile kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Belediyemiz bünyesinde, Futbol, Voleybol, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Badminton, Jimnastik, Satranç, Kort Tenis ve Karate olmak üzere toplam 10 branşta açılan Yaz Spor Okulları kayıtlarımız başladı. Salihli Belediyespor Yaz Spor Okulları’na tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Bizim tek amacımız, sizleri hem spor sayesinde eğlendirmek hem de yeteneklerinizi geliştirmek. Yıl boyunca çalışarak yarınlarına yatırım yapan öğrencilerimiz yaz tatilini hak etti. Sizlere sağlık ve huzur içinde bir tatil diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel