Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Başkan Kayda’dan İftar Sofrasına Ziyaret
Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanına kurulan iftar sofrasını ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, iftarlarını açmak için ezanı bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.
Başkan Yardımcısı Nuri Kaya ve Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile Salihli Belediyesi İftar Sofrasına konuk olan vatandaşları masalarında ziyaret eden Başkan Kayda, "Belediyemizin iftar sofrasına gelerek oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ramazan ayının geleneksel kültürünü Salihli ile mahallelerimizde üç yıldan beri düzenlediğimiz etkinlikler ve iftar sofraları ile yaşatıyoruz. Kurduğumuz iftar sofraları, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendiriyor" dedi.
Salihli Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerini beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, her gün Kent Meydanına kurulan iftar sofrasında kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel