Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

Başkan Kayda, Şehit Aileleri Ve Gazileri İftar Sofrasında Ağırladı
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, şehit ailelerini ve gazileri iftar sofrasında ağırladı.
Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeği programına, Salihli Kaymakam Vekili Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Kıdemli Çavuş Nebi Göç, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Aileleri Derneği Üyeleri ile Şehit Aileleri ve gaziler katıldı.
Şehit Aileleri ve Gaziler adına konuşan Şehit Turan Kurt’un eşi Şerife Kurt, "Kimimiz eşlerimizi, kimimiz evlatlarımızı, kimimiz de babalarımızı bu vatana şehit verdik. Bizleri daima hatırlayan ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Şehitlerin acısını yüreğinde hissettiğini belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda ise "Salihlimizdeki ve ülkemizdeki onlarca ve yüzlerce şehidimizi nasıl unutabiliriz. Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız. Bu ülke sizin evlatlarınız ve eşleriniz sayesinde bölünmedi, bir bütün ve hala ayakta duruyor. Doğusuyla batısıyla biz bir aileyiz ve adımız Türk Milleti. Bayrağımız kırmızı ve al. Allah, bizlere böyle acılar yaşatmasın. Allah, sizlere uzun ömürler ve sabırlar versin. Allah, bu yavrularımızın bahtını açık etsin. Allah, sizlerden razı olsun. Ne mutlu ki, böyle evlatlar yetiştirmişsiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu. Başkan Kayda’nın konuşmasında şehit aileleri ise gözyaşlarına hakim olamadı.
Şehit ailelerine bütün yöneticilerin sahip çıkmasını isteyen Salihli Kaymakam Vekili Necmi Akman da, şehit aileleri için iftar yemeği programı düzenleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliğinde şehit aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeği programı, Tasavvuf Müziği eşliğinde söylenen ilahiler ve Semazen gösterileri ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel