Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Başkan Karaçoban Bir Engeli Daha Ortadan Kaldırdı
Bir yıl önce yakalandığı göğüs kanseri ve ardından geçirdiği tedavilerle yatağa mahkum kalan 50 yaşındaki Emine Sarıkaya’nın imdadına Alaşehir Belediyesi yetişti. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla Sarıkaya’ya tekerlekli sandalye verilirken tedavi gördüğü İzmir Bozyaka ve Atatürk Eğitim Araştırma Merkezlerine gidiş gelişlerinde belediyenin engelli aracının tahsis edildiği bildirildi.
Alaşehir’in Kurudere Mahallesinde ikamet eden 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Emine Sarıkaya bir yıl önce yakalandığı göğüs kanserinin ardından hayatı bir anda değişti. Gördüğü kemoterapi ve tedaviler asgari ücretle geçinmeye çalışan ailenin de sıkıntılı günler geçirmesine neden oldu. Yatağa mahkum kalan Emine Sarıkaya tedavi olabilmek için İzmir Bozyaka ve Atatürk Eğitim Araştırma Merkezlerine gidip gelmekte zorlanmaya başladı. Emine Sarıkaya’nın durumunun kendisine bildirilmesi üzerine ekipleri harekete geçiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Emine Sarıkaya’ya Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Tutar ile tekerlekli sandalye gönderdi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yeni hizmete sunduğu engelli taşıma aracı ile Emine Sarıkaya’yı tedavilerini sürdürebilmesi için Bozyaka ve Atatürk Eğitim araştırma merkezlerine gitmesi talimatı verdi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Emine Sarıkaya’nın 87 mahallemizdeki 100 bin nüfuslu ilçemizdeki her hangi bir vatandaşımızdan tek farkı yüzde 99 sürekli yatalak kısmi felçli kardeşimiz olması. Kendisi hakkında bize ulaşan bilgi doğrultusunda Alaşehir Belediye Meclis Üyemiz Adnan Tutar ile kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel