Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Başkan Ergün, Babalar Günü’nü Kutladı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Babalık; annelik gibi yüce bir duygu, umut ve güven veren manevi bir sığınak, özveri ve fedakarlık isteyen bir değerin unvanıdır. Türk aile yapısının temel direği, koruyup gözeteni, kol kanat gereni şüphesiz ki babalarımızdır. Ömrünü evlatlarının iyi yetişmesine, mutlu ve huzurlu olmasına adayan babalarımız hangi yaşta olursak olalım arkamızda duran yegane güçtür. Yaşamımızın her anında annelerimiz ile birlikte en değerli varlığımız babalarımızı Babalar Günü’nde bir kez daha hatırlıyoruz. Bizleri yetiştirip büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız, koruyan ve kollayan olarak annelerimizle birlikte yaşantımıza yön vermemizde hep örnek olmuştur. Onların özverileri yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışık olmuştur. Bu duygularla tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, ellerinden öpüyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere, bugün hayatta olmayan, babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel