Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü

Başkan Çerçi’den Vatandaşa Şerbet İkramı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, teravih namazı sonrasında vatandaşlarla sohbet ederek şerbet ikramında bulundu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Yunusemre Belediyesi’nin Mesir Camisi yanındaki alanda kurulan iftar sofrasında vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çerçi ardından eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte Polisevi’nde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit polis ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Ülkemizin güvenliği için canları pahasına görevleri başında bulunan bütün polislere görevlerinde başarılar dileyen Başkan Çerçi, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen bu anlamlı gecede polis şehit ve gazi aileleriyle birlikte olmaktan büyük gurur duyduk. Bizlerin rahatı ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve bu uğurda gazi olan polislerimiz bizim için çok değerliler. Her zaman onların yayında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
VATANDAŞA RAMAZAN ŞERBETİ İKRAM ETTİ
Polisevindeki etkinliğin ardından Şeyh Fenari Camisi’nde Teravih Namazı kılan Belediye Başkanı Çerçi, namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet ederek onlara kendi elleriyle Ramazan şerbeti ikram etti. Ramazan şerbetinin Ramazan Ayı etkinliklerinin vazgeçilmezi olduğunu dile getiren Başkan Çerçi, “Belediyemiz tarafından ilçemizin üç ayrı noktasında kurulan ikram çeşmelerinden vatandaşlarımıza Ramazan şerbeti ikram ediyoruz. Vatandaşlarımızın 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı’nı en iyi şekilde idrak edebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel