Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Başkan Çerçi Yuntdağı’nda Vatandaşla İftarda Buluştu
Yunusemre Belediyesi, kırsal mahallelerde iftar sofrasını bu kez Karaveliler, Kozaklar ve Küçükbelen’de kurdu. İftar programlarına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Eşi Melek Çerçi de katıldı. Programlarda çocuk ve yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Çerçi, kendisiyle özçekim yapmak isteyenleri de geri çevirmedi.
Ramazan ayında kırsal mahalleleri unutmayan Yunusemre Belediyesi iftar sofrasını bu kez Karaveliler, Kozaklar ve Küçükbelen’de kurdu. İftar yemeklerine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Mustafa Dandin, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programlarda Başkan Çerçi iftarını Karaveliler’de yaptı, çayını Kozaklar’da içti, teravih namazını Küçükbelen Mahallesinde kıldı. Üç mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Çerçi, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara top ve şapka dağıttı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.
‘RAMAZAN BEREKET VE PAYLAŞMAK DEMEK’
Yuntdağı Bölgesi’ni önemsediklerini, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla her fırsatta biraraya geldiklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “11 ayın sultanı Ramazan Ayında hergün kırsal mahallelerimizde iftar sofrası kuruyor, vatandaşımızla birlikte orucumuzu açıyoruz. Ramazan ayı paylaşmanın ve bereketin ayıdır. Bu ayda ihtiyaç sahiplerimize yardım elimizi uzatalım. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayını kutluyor; sağlıklı mutlu bayramlara erişmeyi diliyorum” dedi.
MUZAFERİJA’YI KUTLADI
Yoğun programı dolayısıyla Laleli Mesir Camii yanında kurulan alanda sahne alan Bosna Hersekli Sanatçı Armin Muzaferija’nın konserini izleyemeyen Başkan Çerçi, sanatçıyla konser sonrası biraraya geldi. Muzaferija’nın Balkanlarda sevilen bir isim olduğunu anlatan Belediye Başkanı Çerçi, kendisini Yunusemre’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Armin Muzaferija da Türkiye’yi çok sevdiğini, Manisa’da sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel