Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Başkan Çerçi Dilipak'ı Makamında Ağırladı
 Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, “Bugün Manisa’daki organizasyona katılmak üzere Manisa’ya geldik. Yarın da Akhisar’daki program için Akhisar’a geçeceğiz. Tarihi bir şehir olan Manisa’da bulunmak bizler için ayrı bir önem taşıyor. Şehzadeler Şehri’ni ve Şehr-i Emaneti ziyaret ederek, kendileriyle hasbihal edelim istedik. Bizleri ağırladıkları için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“AMACIMIZ İLİM VE İRFAN SAHİBİ OLMAK”
Organizasyonu düzenleyen Manisa Araştırma Derneği (MANADER) Başkanı Şaban Mertyürek “Belirli bir ilim sahibi oluşsun ve belirli bir kültür oluşsun düşüncesiyle fikir adamlarımızı düzenlediğimiz bu konferanslarla vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bizim faaliyetlerimiz sadece konferanslar düzenlemek değil tabiî ki. Bunlar derneğimizin adını ve faaliyetlerini duyurmak yönünde yaptığımız çalışmalar. Çok değerli bir şahsiyet olan Abdurrahman Dilipak Beyefendi’yi de Manisamızda ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Bizi kırmayıp şehrimize teşrif ettikleri için de kendilerine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bedesten’de düzenleyeceğiz ‘Ümmet, Siyaset ve Geleceğimiz’ konulu konferansta Sayın Dilipak da güzel düşünce ve fikirleriyle halkımızın bilinçlendirilmesini sağlayacak” dedi.
“GÖNÜL COĞRAFYASINA MAL OLMUŞ BİR FİKİR ADAMI”
MANADER Yönetimi ile birlikte Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ı makamında ağırlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Çok değerli fikir adamı ve Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ dostumuzu ve MANADER Yönetimi’ni ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Dilipak Beyefendi, Türkiye’nin tanıdığı ve Türkiye’ye malolmuş bir yazar ve fikir insanıdır. Düzenlenecek olan konferansa da bizzat katılarak, kendisinin fikir ve düşüncelerinden istifade edeceğiz. Tekrar kendilerine hoş geldiniz şeref verdiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel