Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı ilk apantisit ameliyatı ak parti somada nevruz kutlamaları

Başkan Çelik’ten Babalar Günü Mesajı:
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajında tüm babaların Babalar Gününü kutlarken, anne-baba hakkının önemine dikkat çekti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Babalar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunları ifade etti:
“Türk kültürü ve geleneğinde baba ailenin temel direği olarak görülür. Baba adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeler. Babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcarlar. Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu anlamlı günde, mübarek 3 aylarda babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, bütün hayatı boyunca kendisini ailesine adayan, yüreklerinde sevgi ve şefkati karşılık beklemeden veren tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel