Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Başak Çelik İftarı Vatandaşla Birlikte Açtı
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ilk iftarını Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla birlikte açtı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ilk iftarı vatandaşlarla birlikte açtı. Şehzadeler Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında kurduğu iftar sofrasına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in yanı sıra, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve yaklaşık 500 vatandaş katıldı. Meydana iftar saatinden önce gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yemek almak için sıraya giren vatandaşlara bir süre sohbet edip, yemek dağıttı. Şehzadelerde Ramazan’ın ruhuna uygun programlar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bir yıl sonra bizleri yeniden Ramazan-ı Şerif’ e kavuşturan, bir iftar sofrasında buluşturan cenabı hakka sonsuz hamd ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ramazanınız mübarek olsun. Günahlardan arınmış bir şekilde sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmayı cenabı hak bizler nasip etsin inşallah. Ramazan demek müminler için neşe demek, sevinç demek, paylaşmak demek bolluk bereket ve kardeşlik demek. Bizde Ramazan’ın ruhuna uygun etkinliklerle, ramazanı kendisine uygun bir şekilde ihya etmeye çalışıyoruz.

Bu yılda on binlerce hemşerimiz ile zengin fakir ayrımı yapmadan, engellisiyle, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeği ile iftar sofralarında buluşarak birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. İnşallah daha nice güzel ramazanlarda buluşmayı cenabı haktan temenni ediyorum. Bu bütün güzel etkinliklerimize katkı sağlayan hayırseverlerimize Belediye Meclis üyelerimize, uzun mesailerle çalışan mesai arkadaşlarımın hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Cenabı hak sağlık ve afiyet versin. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kast etmek isteyen hainlere alçaklara fırsat vermesin. Fatih’in şehri Manisa’dan aziz şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz bu vatanın bölünmez bütünlüğü için, ay yıldızlı bayrağımız için hayatının baharında canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mekânı cennet olsun Allah yakınlarına sabırlar versin. Milletimizin başı sağ ve dik olsun inşallah. Allah bize daha nice güzel günler göstersin. Bu güzel gecede herkes bu soframızda kaymakamı, memuru amiri işçisi emeklisi işvereni, hepimiz bir aradayız Allah bu birlik ve beraberliğimizi ay yıldızlı bayrağımızın altında kıyamete dek daim eylesin. Ramazanınız mübarek olsun” dedi.

İftar programının ardından sahne alan Mesir Semazenler Derneği semazenlerinin yaptığı gösteri vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Çocukları için yapılan oyun ve gösterilerde çocuklar doyasıya eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel