Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü

Azeri Soydaşlarımızdan Büyükşehir'e Ziyaret
 Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kaffer Hangül ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’i makamında ziyaret etti. Azerbaycan ve Türkiye arasındaki bağın önemini vurgulayan Paşayeva,” Bugün dünyadaki gerçekleri gördüğümüz zaman, birlik ve beraberlik içerisinde yürümemiz gerektiğinin bu coğrafyada yaşayan milletimizin menfaati için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. Manisa ile Azerbaycan’dan bir şehir arasında da kardeşlik kurmak istediklerini dile getiren Paşayeva, bunun yanı sıra Azerbaycan adına önemli isimler arasında yer alan Ahmet Ağaoğlu’nun memleketi olan Şuşa’nın adını taşıyan bir sokak ile Hocalı’nın adını taşıyan bir park talebinde bulundu.
"BAŞ TACIMIZSINIZ"
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Paşayeva’nın taleplerini dikkatle dinleyen Memiş, gerekli çalışmalarda bulunacaklarını vurguladı. Azerbaycan’ı farklı bir devlet olarak görmediklerini dile getiren Memiş, ” Biz Azerbaycan’ı farklı görmüyoruz. Bu anlamda da çok güzel ifade edilmiş. Tek millet iki devlet. Kanımız bir, soyumuz bir, o manada hasretlerimiz bir. Dünyanın bugün geldiği noktada gösteriyor ki, bizler birbirimize sahip çıkmalıyız. Sahip olduğumuz dünya görüşü itibariyle de farklı düşünüyoruz, bu manada da bizim baş tacımızsınız” diye konuştu. Ziyaret sonunda Paşayeva, Memiş’e kitap ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel