Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Avrupa'daki Yöntem Manisa'da da Başladı

 Manisalı işadamı Salim Yavaş, Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 20 yıl önce kurduğu çiftliğinde Manisa'da bir ilk sayılabilecek bir uygulama başlattı. Manisa'da yaklaşık 25 yıl önce 20 inekle başladığı çiftliğinde şu an için 300 inek bulunuyor. Eski süt sağma yöntemlerini değiştirerek Avrupa standartlarına yükselten Yavaş'a ait çiftlikte sütler ineğin memesinden el değmeden sağılarak şişeleniyor. Sonrasında ise soğuk zincir arabalarına yerleştirilen sütler evlere servis ediliyor. Bu işe başladıkları günden beri hep modern sistemleri kullanmaya çalıştıklarının altını çizen Yavaş, “Çiftliğimizde temizlik ve dürüstlük hep prensibimiz olmuştur. İnsan sağlığı bizler için daima ön planda tutulmuş ve sağlığımıza zarar verecek yem ve katkı maddelerini şimdiye kadar hiç kullanılmamıştır. Sütlerimiz sağlıklı ineklerimizden hijyenik şartlarla sağılarak hiç el değmeden şişelenmektedir” şeklinde konuştu.

Manisa'daki tesisi basın mensuplarına tanıtan Yavaş, Manisa'nın emektar gazetecilerinden Aydın Besen'e de doğum günü sürprizi yaptı. Yavaş, 75 yaşına giren Besen'le birlikte pastasını keserek ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel