Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Avcılara Uluslar Arası Poligon Müjdesi
Hasan Demir Başkanlığındaki Avcılar Derneği’nin Beyaz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihlili avcılara uluslar arası atış poligonu müjdesi verdi.
Başkan Kayda, Trap ve Skeet Atış Poligonu’nun Kabazlı Mahallesindeki 43 bin 265 metrekare alana yapılacağını söyledi. Yapılacak olan Atış Poligonu’nda uluslar arası yarışmaların yapılabileceğini ifade eden Başkan Kayda “Şuanda süreç başladı ve ihale aşaması bitti. Sadece itiraz süresi var” dedi.
Başkan Kayda Atış Poligonu’nun da Atıcılık Federasyonu Teknik standartlarına ve ISSF genel teknik kurallarına uygun ölçü ve standartlarda 3 adet trap ve skeet sahasının olacağını dile getirerek, poligonda ayrıca idari odalar, revir, hakem odası, soyunma odaları, duş, kafeterya ile bay-bayan tuvaletlerin yer alacağını vurguladı. Atış Poligonu’nda park sorununun hiçbir zaman yaşanmayacağını belirten Başkan Kayda, “Çünkü atış poligonuna ait ayrıca 94 araçlık otopark yer alacak” dedi.
Başkan Kayda, KDV dahil 861 bin 400 liraya mal olacak atış poligonunda ayrıca 3 adet 148 kişilik portatif tribünün yer alacağını söyledi.
Başkan Kayda, Atış Poligonu’nun 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade ederek “Avcılarımıza poligonumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel