Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

AVCILAR İFTARDA BAŞKANLA BULUŞTU..
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Avcılar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği programına katıldı.

Salihli Avcılar Derneği Başkanı Hasan Demir’in ev sahipliğinde Beyaz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Meclis Üyeleri, Avcılar Derneği Üyeleri ve davetliler katıldı.
Ramazan ayının ve iftarların, birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirten Dernek Başkanı Hasan Demir, iftar yemeği programına katılan tüm konuklara teşekkür etti. İftar yemeği programını düzenleyen Salihli Avcılar Derneği Başkanı Hasan Demir ile Dernek Üyelerine teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, “Mübarek Ramazanda kurulan iftar sofralarında, dostlarımızla birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu ayın maneviyatına uygun olarak iftarlarımızı açıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel