Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Atatürk Mahallesi’nden Maski’ye Teşekkür
Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi Muhtarı Aydoğan Yolcu, mahallelerinin 20 yıllık sorununu çözüme kavuşturdukları için Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu.
MASKİ, il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla mahallelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Atatürk Mahallesi Muhtarı Aydoğan Yolcu, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Musa Sezer ile birlikte mahallelerinde gerçekleştirilen dere ıslah çalışmalarıyla ilgili olarak MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak da eşlik etti.
Uzun yıllardır su baskınları nedeniyle tehlike yaratan 550 metre uzunluğundaki derede başlatılan ıslah çalışmaları için daha önce kendi sosyal medya hesabından da teşekkür yayınlayan Muhtar Yolcu, “Bu sorun mahallemizde 20 yıldır var. Yağmurlarda sular taşarak evlerimizi, arazilerimizi basıyor. Çoluğumuz çocuğumuz sokakta oynarken de dereye düşmelerinden korkuyoruz, içimiz rahat etmiyor. Şimdiye kadar kendi imkanlarımızla geçici çözümler bulduk ama taşkınlara dayanmadı. Sonra sorunu MASKİ’ye ilettik, sağolsunlar aynı gün çalışmalara başladılar. İlgileri için MASKİ’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Atatürk mahallemizin mağduriyetini öğrenir öğrenmez hemen o gün malzeme temininde bulunarak dere tabanına beton dökme işlemi ile çalışmalarımız başladı. Gerçekleştireceğimiz diğer işlemler için de ihale sürecini başlattık. Vatandaşlarımızın can güvenliği için taş duvar ve panel çit uygulaması yapıyoruz. MASKİ olarak çevremizi korumanın yanı sıra, insanlarımız, özellikle de çocuklarımız için tehlike arz eden çevre koşullarını da ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel