Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Atatürk Kent Park’ta Engelli Şarj İstasyonları Kuruldu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle Atatürk Kent Parkı’nda engelli bireylerin kullanımı için araç şarj istasyonunu hizmete sundu. Ücretsiz olarak hizmet veren istasyonlarda, engelli bireyler her marka akülü araçlarını şarj edebiliyor.
‘Önemli olan engelli vatandaşlarımıza engel teşkil etmemek’ sözüyle hareket eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayata katılımı noktasında gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir topluyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Atatürk Kent Parkı’na engelli bireylerin kullanımı için güneş enerjisiyle çalışan araç şarj istasyonu yerleştirdi.
ENGELLİ BİREYLER ÖZGÜRCE VAKİT GEÇİRECEK
Engelli vatandaşların da her birey gibi Atatürk Kent Parkı’nda keyifle vakit geçirebilmelerini amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İl genelindeki toplu ulaşım hamlesinde engelli bireylerimizin rahatlıkla kullanabileceği otobüsleri tercih ediyoruz. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımızın akülü sandalye taleplerine de yanıt veriyoruz. Ayrıca engelli çocuklarımız için engelsiz parkları da hayata geçirerek, engelli bireylerimizin her çocuk gibi parklarda keyifle zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Son olarak Atatürk Kent Parkı’nı ziyaret eden engelli bireylerimizin rahatlıkla zaman geçirebilmeleri amacıyla araç şarj istasyonunu hizmetlerine sunduk” ifadelerinde bulundu.
ÖĞRENCİLERİN PROJESİ BÜYÜKŞEHİR İLE HAYAT BULDU
Araç şarj istasyonunun güneş enerjisiyle çalıştığını vurgulayan Başkan Ergün,“Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından finanse edilerek hayata geçirilen bu proje, akülü araç kullanan engelli bireyler Atatürk Kent Parkı’nı ziyaret ettiklerinde daha rahat ve özgür gezebilecek. Böyle bir proje ile bize gelen öğrencilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel