Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Anaokulu öğrencilerinin kahvaltılıklarını meslek liseliler hazırlıyor

Manisa’nın Kula ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencileri, "Okul öncesi Eğitimde Beslenme Desteği" projesi dahilinde öğretmenleri eşliğinde kentteki anaokullarında öğrenim gören 126 öğrencinin kahvaltılarını hazırlıyor.

Eğitim öğretim dönemleri içerisinde onlarca başarılı projeye imza atan Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek ve İçecek Bölümü ile yine bir başarıya imza attı. Okul bünyesindeki çalışmalarına kahvaltı programını da dahil eden Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kent genelindeki 126 anasınıfı öğrencisine kahvaltı hazırlıyor. Yiyecek ve İçecek Bölüm öğretmenleri ve öğrencilerinin her gün besin değerinin ön planda tutularak özenle hazırladığı kahvaltılıklar, mutfağı olmayan tüm anaokullarına gönderiliyor.

Okul bünyesindeki çalışmalarla söz konusu proje çerçevesinde ilçedeki mutfağı bulunmayan tüm anaokullarına kahvaltılık gönderildiğini dile getiren Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, beslenme menülerinin hijyenik şartlarda ve kalite standartlarına uygun şekilde hazırlandığını söyledi. Her gün besin değerlerinin ön planda tutularak anaokulu düzeyinde kahvaltılıklar hazırlandığını söyleyen Okumuş, menülerde bitki çayları, siyah çay, meyve suyu ve süt gibi sıvı gıda ürünlerinin de taze olarak öğrencilere ulaştırıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel