Öne Çıkanlar hazine bakanı Jandarma ekipleri sosyal koruma ak parti Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

ALAŞEHİR,YEŞİL ŞEHİR OLUYOR..
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde park ve bahçeler ekipleri ilçeyi daha yeşil ve güzel bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Yeşilyurt Mahallesindeki park alanlarında çiçek dikimi yapılırken, Killik Mahallesinin de futbol sahasındaki çimlerinin biçilmesi, Şehir merkezindeki yeşil alanlarda çiçekleri ot çapa yapılması ve yeni hazırlanan alanlarda çimlendirme ve süs bitkilerinde budama çalışmaları yapıldı. Yaz aylarının kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günlerde bitkilerin sulanması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “87 mahalleli ilçemizde paralel olarak çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız daha yeşil ve güzel bir Alaşehir. Spor sahalarından, yeşil alanlara kadar mevsimsel bitki bakımlarını yapıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel