Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

Alaşehir’de Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
Alaşehir Belediyesi mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığına bağlı olarak aşırı derecede koku salgılamaya başlayan ve çevre sağlığı açısından risk teşkil eden çöp konteynerleri sıcak su ve dezenfektan kullanılarak mobil araçlarla temizlendi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla aşırı sıcaklar nedeniyle kötü kokular yayılan ve çevre sağlığını tehdit etmeye başlayan ilçe genelindeki çöp konteynerleri mobil araçlarla dezenfekte edildi.
Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erdal Vatansever, “Tüm yurdumuzda olduğu gibi İlçemizde de çöl sıcaklarının yaşandığı günümüzde evsel atıkların atıldığı konteynerlerden yoğun kötü koku salgılaması üzerine çevre sağlığını etkilememesi için vakumlu mobil konteyner yıkama aracımız ile ilçemiz genelinde bulunan tüm konteynerlerimizi dezenfekte ederek kötü kokulara dur dedik.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel