Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Akhisarlı Cimnastikçi Dünya Şampiyonu Oldu
Akhisar Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Begüm Onbaşı elde ettiği birçok ulusal ve uluslar arası başarının ardından Güney Kore’de 13 Haziran’da başlayan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda, 15-17 yaş grubunda altın madalya kazanarak şampiyon oldu.
Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Güney Kore’de 13 Haziran’da başlayan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda, 6 kategoride finale yükselen milli takımda, 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazanarak şampiyon oldu.
Aynı kategoride, Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin’den oluşan Trio Milli Takımı ise gümüş madalya aldı.
Finale kalan diğer sporculardan, 12-14 yaş kategorisinde, tek erkeklerde Ahmet Meriç Turmamış, çiftlerde Ezgi Gülenay Dirik ile Can Sarı, trioda Aysu Kumrular, Büşra Çiçek ile Nil Deniz Bal ve 15-17 yaş kategorisinde ise çiftlerde Ayşe Begüm Onbaşı ile Mehmet Ercoş, dereceye giremedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel