Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Akgedik’te Yol Güzergahları Oluşturuluyor
Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’nın konut sorununu ortadan kaldıracak 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde otopark ve seyir alanı ile alternatif güzergahlar oluşturuluyor. Çalışmalar kapsamında güzergah üzerindeki yollara trafik levhaları takıldı.
Yunusemre Belediyesi’nin önemli projelerinden birisi olan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen birinci etap kura çekilişi ile hak sahiplerinin belirlenmesinin ardından ikinci etap çalışmaları da hız kazandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, projenin hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgiler verdi.
TRAFİK LEVHALARI ASILDI
Yunuskent’te vatandaşların ikinci etap çalışmalarını heyecan ile beklediklerini vurgulayan Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, “1. etap projemizde kura çekimimizi 26 Mayıs’ta gerçekleştirdik. Birinci etapta ev çıkmayan vatandaşlarımız paralarını geri alıyorlar ve heyecanla ikinci etabı bekliyorlar. Alanda yoğun bir trafik var. Akgedik’e kolay ulaşılabilmesi için alternatif yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşaat alanını ziyaret etmek isteyen; gerek birinci etapta hak sahibi olan vatandaşlarımız, gerekse bundan sonraki etaplara başvuruda bulunacak vatandaşlarımız için otopark ve seyir alanı ile alternatif güzergahlar oluşturuldu. Menemen yolundan Akgedik Kavşağına giren vatandaşlarımız Uzunburun Bölgesini takip ederek Akgedik şantiye alanına ulaşabilirler. Yol çalışmamız ile ilgili trafik işaret levhalarımızı taktık. Bununla ilgili bilgilendirmemizi yaptık. İkinci etabın alternatif yolunu açmış oluyoruz. Ziyaretçilerimizin köy yolunu kullanmamaları için alternatif yol geliştirdik. Vatandaşlarımız köy yolunu kullanmasınlar. Alternatif olarak belirlediğimiz yolu kullansınlar.” dedi.
2. ETAP İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, ikinci etap çalışmalarının da Temmuz - Ağustos aylarında başlayacağını aktararak şunları söyledi: “Bu iki yönlü bir çalışma. Birincisi projenin alana yönelik çalışması… İkincisi ise hangi sosyal katmana hitap edilecekse o vatandaşlarımızın başvurularının alınmasına yönelik olarak yürütülüyor. Her ikisi de hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada önemli olan altyapı çalışmalarıdır. Altyapı çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bugün yolumuzun keşfini yaptık. Yolumuz Akgedik alanını Menemen yoluna bağlıyor. Organize Sanayi Bölgesi ile protokolünü yaptık. Kayapınar, Emlakdere, Gürle bağlantı yoluna da bağlanacak şekilde. Bütün bu çalışmalar ikinci etabın ne kadar yakın zamanda yapılacağının göstergesidir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel