Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

AK Partili Gürcan’dan Manisaspor Kongresi Yorumu
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, yaklaşan Manisaspor kongresi öncesi mevcut başkan Abdullah Mergen’e destek açıklamasında bulunurken, takımın zor şartlara rağmen şampiyon olmasına katkı sağlamış bir başkana karşı kongrede aday çıkarmanın büyük saygısızlık olduğunu söyledi. Gürcan, “Herkes birbirine tahammül etmeyi öğrenmeli” dedi.
PTT 1. Lig’e bu sene tekrar yükselen Manisaspor’un 18 Haziran Cumartesi günü yapacağı kongre öncesi AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, önemli açıklamalarda bulundu. Kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, mevcut başkan Abdullah Mergen’e desteğini açıklayan Gürcan, “Manisaspor kongresinde şimdiye kadar bazı polemikler yaşandı. Manisaspor’un başkanı bellidir. 2 senedir bu takımın çilesini çeken, bu takımı en diplerden alarak şampiyon yapan futbolcular, teknik kadro ve en başta yöneticilerdir. Bu yönetimin başkanı, bu başarının mimarıdır. Onun için yapılacak kongrede başkanlık tartışması yapılması boş işle uğraşmaktır. İstanbul’un spor camiası tarafından da yılın başkanı seçilmiş bir kişiyi tartışmak, onun karşısına rakip çıkarmak çok yanlış bir harekettir. Bugün Manisaspor şampiyon olmuştur. Daha güzel yerlere gelecektir. İnşallah süper lige de çıkacaktır. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının bir mimarı vardır. “ dedi.
GÜRCAN’DAN ‘SİYASİ FIRILDAK’ BENZETMESİ
Kongrede mevcut başkan Abdullah Mergen’e karşı bir adayın çıktığını öğrendiklerini belirten Gürcan, açıklamasına şöyle devam etti: “Kulağımıza gelen bilgilere göre, ismini bile telaffuz etmek istemediğimiz, siyasi dilde fırıldak diye tabir ettiğimiz bir arkadaşımız da utanmadan, sıkılmadan karşısına rakip çıkmıştır. Bunu da kabul etmek mümkün değildir. Herkes kime hizmet ettiğini, kimin yanında bulunduğu tüm Manisa kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bu nedenle bizim açımızdan hiçbir değeri de yoktur. Bizim AK Parti camiasında hiç kimsenin bu zata değer vereceğini zannetmiyorum. AK Parti’nin helal oyları ile seçilip, kimlere hizmet ettiği ortada olan bu arkadaşın, haksız bir şekilde kendisine bazı şeyleri basamak yaparak kullanmasını tüm kamuoyu senelerdir ibretle zaten seyrediyor. Muhatap bile kabul etmiyoruz. Herkes haddini bilsin. Bu şampiyon olan bir takımın başkanına karşı çok büyük terbiyesizlik ve saygısızlık olur. Aynı şekilde büyükşehir belediye başkanı da böyle bir hesap içerisine girerek, hareket edeceğini de tahmin etmiyorum. Herkes bu süreçte bence işine bakmalı. Büyükşehir belediye başkanı 17 ilçesine hizmet etmenin yollarını aramalı, Manisaspor yönetimi ve başkanı da takımı süper lige çıkarmanın durumu içerisinde olmalıdır. Herkes birbirine tahammül etmeyi öğrenmeli. Kongrenin şimdiden Manisa ve Manisaspor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel