Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Ahmetli’deki 39 Mezarlıkta Bakım Çalışmaları Yapılıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını Ramazan Bayramı’nda daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret etmeleri için il genelindeki tüm kabristanlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda Ahmetli’deki 39 mezarlıkta temizlik çalışmalarının yanı sıra duvar boyama ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü temizlik ve bakım çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor. Ahmetli’deki 39 mezarlıkta temizlik çalışmalarının yanı sıra duvar boyama ve onarım faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, “İl genelindeki mezarlıklarımızda gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarımız Ahmetli’deki 39 mezarlık ile devam ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri oldukça mutlu ediyor” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, mezarlıklar konusunda özel hassasiyet gösterdiğini sözlerine ekleyen Daire Başkanı Serpil Aykurt “Mezarlıkların daha huzurlu ve ferah olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel